Dansk Skolecykling

Den daglige cykling i hverdagen, til og fra skole, til venner og fritidsaktiviteter, er en god og nem måde at få mere bevægelse og motion ind i børnenes liv. Turen til skole med en ven, udflugterne og de små eventyr i weekender med mor eller far, og måske endda med tiden længere ture i ferierne. Men det er også en bevægelsesform som vi selv elsker og som har givet os selv mange oplevelser.

Vi arbejder for at motivere flere til at gøre det tilvalg som cyklen er og vi gør dette gennem at hæve deres cykeltekniske kompetencer. En teknisk bedre cyklist har mere overskud i trafikken, og med overskuddet kommer også en større sikkerhed.

Desuden er det vigtigt for os at kommunikere at vi tror på, at for at få mange flere børn og unge ud på cyklerne, kan og skal samarbejde være en af vejene. Vi samarbejder gerne med alle dem der også synes at flere borgere og specielt flere børn og unge på cykel giver mening, og vi er sikre på at samarbejde er vejen frem for at komme i mål med denne ambition på landsplan.

Så tag endelig fat i os, hvis du sidder et sted som gerne ser at flere børn og unge benytter cyklen i det daglige.

Medlemskab af Dansk Skolecykling

Ved medlemskab af foreningen støtter du cykelaktiviteter for primært børn, unge og udsatte grupper.

Du vil 4 gange om året modtage et Nyhedsbrev med historier og informationer om hvad der sker i foreningen. Du vil også årligt modtage en Årsrapport om året der gik og planer fremadrettet.

Ved indmelding bedes du sende en mail med navn og mailadresse, til kim@danskskolecykling.dk

Medlemskabet koster 150 kr. og kan betales på:
Konto: 9570 12695217 MobilePay: 31346452

Bestyrelse

Kim Bremer

Projektleder

Henrik Kirk

Formand

Mikkel Lybæch

Bestyrelsesmedlem

Michael Bremer

Bestyrelsesmedlem

Christoffer Riis Svendsen

Bestyrelsesmedlem

Joachim Lindhardt

Bestyrelsesmedlem

Kontakt Dansk skolecykling