Aktiviteter

Cykelevents

Dansk Skolecykling er altid klar på at skabe cykelevents. Vi har en bred erfaring og masser af idéer til at få børn og voksne op på cyklerne.

Læs mere

Cykelstart for voksne

Når vilkårene ændrer sig, er det vigtigt, at man tilpasser sig. Man kan blive ved med at cykle med glæde og tryghed, hvis man lærer at bruge kroppen, hovedet og cyklen på nye måder. Og nogen skal sågar lære cyklen at kende for første gang.

Læs mere

Cykling i børnehaver

De nye cyklister skal have smag for cyklingen. Det kræver tilpas med udfordringer og oplevelser, så de kan vokse med cyklen som en god ven. Samtidig får de trænet deres kompetencer og opmærksomhed.

Læs mere

Cykling i skoler

Børn i skolealderen er nysgerrige og motorisk klar til at cykle. Legende indlæring er hele deres identitet. Vi træner deres cykelfærdigheder og relaterer cyklingen til skolefag, fællesskab og trafiksikkerhed.

Læs mere

Elcykling

Elcyklen gør det lettere at cykle mere, end man normalt kan, men elcyklen er også anderledes end den almindelige cykel. Med øvelse, viden og gode fif kan man få lige netop det ud af elcyklen, man har brug for.

Læs mere

Kurser

Vi afholder kurser for kommende cykelinstruktører i daginsitutioner, skoler og andre steder, hvor der foregår cykelaktivteter. Desuden holder vi oplæg på konferencer.

Læs mere

Vi har cykelaktiviteter, events og kurser i hele landet – og vi vil gerne hjælpe endnu flere op på cyklen, så tøv ikke med at kontakte os for et samarbejde.

Samarbejdspartnere og bidragsydere