Bliv medlem

Ved medlemskab af foreningen støtter du cykelaktiviteter for primært børn, unge og udsatte grupper.

Ved indmelding bedes du sende en mail med navn og mailadresse til info@danskskolecykling.dk. Medlemskabet koster 150 kroner årligt og kan indbetales på konto: 9570-12695217 eller MobilePay: 31346452.

Du kan til enhver tid slette dit medlemskab ved at skrive en mail til info@danskskolecykling.dk. Dit navn og din mailadresse bliver gemt i en database og bliver ikke krypteret.

Betingelser for nyhedsbrev og årsrapport tilmelding

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og årsrapport nederst på siden. Ved tilmelding accepterer du automatisk, at vi kan sende dig mails. Du vil fire gange om året modtage et nyhedsbrev med historier og informationer om, hvad der sker i foreningen. Du vil også årligt modtage en årsrapport.

Din e-mail bliver gemt i en database og bliver ikke krypteret. Ønsker du at afmelde dig nyhedsbrev og årsrapport, skal du skrive en mail til info@danskskolecykling.dk.

Forbehold

Dansk Skolecykling tager forbehold for tryk- og prisfejl.
Dansk Skolecykling er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder.

Tilmeld nyhedsbrev og årsrapport

Du vil fire gange om året modtage et nyhedsbrev med historier og informationer om, hvad der sker i foreningen. Du vil også årligt modtage en årsrapport.

Samarbejdspartnere og bidragsydere