Dansk skole cyklings betingelser

Betingelser for medlemskab

Ved medlemskab af foreningen støtter du cykelaktiviteter for primært børn, unge og udsatte grupper.
Du vil 4 gange om året modtage et Nyhedsbrev med historier og informationer om hvad der sker i foreningen. Du vil også årligt modtage en Årsrapport om året der gik og planer fremadrettet. Ved indmelding bedes du sende en mail med navn og mailadresse, til kim@danskskolecykling.dk. Medlemskabet koster 150 kr. og kan betales på: Konto: 9570 12695217 eller MobilePay: 31346452.

Du kan til enhvertid slette dit medlemskab ved at skrive en e-mail til kim@danskskolecykling.dk. Dit navn og e-mail bliver gemt i en database og bliver ikke krypteret.

Betingelser for nyhedsbrev og årsraport tildmelding

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev samt årsraport nederest på siden. Ved tildmeling acceptere du automatisk at vi kan sende dig mails og andet. Du vil ca. 4 gange om året modtage et Nyhedsbrev med historier og informationer om hvad der sker i foreningen. Du vil også årligt modtage en Årsrapport om året der gik og planer fremadrettet.

Din e-mail bliver gemt i en database og bliver ikke krypteret. Ønsker du at afmelde dig nyhedsbrev og årsrapport, skal du skrive en mail til kim@danskskolecykling.dk

Forbehold

Dansk skolecykling tager forbehold for tryk- og prisfejl.
Dansk skolecykling er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder.